Tel: 08 - 661 48 59

Vad glada vi är över den fantastiska uppslutningen på förra veckans föredrag med Antikrundans Joakim Bengtsson. Det var en matnyttig föreläsning som varvades med många skratt. Vi fick lära oss att vi borde damma av finporslinet och använda det och istället eventuellt sälja ”vardagsproslinet” som kanske heter Berså, Blå Eld eller något från Gefle Porslinsfabrik som alla går för höga summor på auktion just nu.

Vi fick även lite tänkvärda råd om att fånga dagen och inte bara låta det vara en broderad bonad på väggen. Duka fint, använd silvret, servetterna… och se så mycket roligare vardagen ter sig!

Efter föreläsningen var det många som ville boka in en värdering med Joakim Bengtsson. Han är oberoende värderingsman och kan hjälpa med hela bohag eller delar av dem. Bokar man honom så kontaktar han just det auktionshus som är bäst för just den saken man önskar auktionera. Då får man de bästa priserna, för vi fick lära oss att det var av yttersta vikt att välja rätt auktionshus för rätt sak.

Joakim hade inte med sig visitkort, så här kommer enligt era önskemål hans kontaktuppgifter.

Joakim Bengtsson
0703-50 81 80
joakim@jbantik.se
Hänvisa gärna till Östermalms Sjukvårdsförening.

Ha en fin vecka, glöm inte måndagspromenaden kl 10:30 med avgång från Karlaplan! Gäller att passa på nu innan ruskvädret kommer.