Tel: 08 - 661 48 59

Hejsan alla!
Sommaren slog till med kraft i år. Åtminstone för mig här nere i källaren blev det nästan en överraskning. Härligt är det! Nu önskar vi bara att värmen och det fantastiska vädret håller i sig så att även vi kan njuta av det när vi går på semester.
I år har vi semesterstängt i två veckor. Den 12 juli stänger vi helt och har stängt tom den 23 juli. Sedan öppnar fotvården upp för full mottagning i en vecka, endast tidsbokade patienter, och efter det kommer en distriktssköterska i tjänst.
Alltså: Helt stängt vecka 28 och 29 och endast fotvård vecka 30. Dessa tre veckor är även träningsrummet stängt.
På grund av pandemin har vi skjutit upp årsmötet till den 1 september. Förhoppningen är att kunna vara i våra lokaler. Vet inte riktigt hur många vi måste begränsa oss till men det kommer att bli obligatorisk anmälan. Kallelse kommer i augusti.
När årsmötet den 1 september är avklarat så räknar vi med att pandemin har lugnat sig lite, alla ska vara vaccinerade vid det laget och att livet kan bli så normalt som det kan med Corona-hotet ständigt hängande över oss.
Då öppnar vi upp alla våra verksamheter igen. Hoppas vi. Vi planerar för fullt.
Kurser och grupper och föreläsningar dag och kväll. Enda skillnaden är kanske att vi inte tar in fullt så mycket människor vid varje tillfälle.
Yoga mindfulness, Medicinsk Qigong, Medicinsk Yoga, Läsecirkel är klara. Likaså Sömnkurs och diabeteskurs. Nyheter är en fantastiskt bra kurs om Levnadsvanor i fem delar samt en kurs som vi kallar Hjärnkraft. Det är en annan sorts hjärnjympa.
Föreläsningar tänker vi ha varannan vecka som ”vanligt” och den andra varannan vecka tänkte vi bara ha cafè. Vi tror att det är många som har stort behov av att bara komma ut och träffa folk och umgås, på ett säkert sätt. Det hoppas vi att många vill göra hos oss varannan onsdag.
Föreläsningar har vi ju normalt ojämna veckor på onsdagar och det hoppas vi starta med igen. Efter föreläsningen serverar vi kaffe. Program för föreläsningarna kommer efter sommaren.
Just nu håller vi på att byta datorer och journalsystem så det är lite besvärligt att boka tider men vi hoppas att vi snart kan hantera det nya systemet och då är ni välkomna och ringa och boka igen.
Vi kommer sannolikt att fortsätta med tidsbokning till distriktssköterskan även i höst. (Det är inte så mycket krångligare än drop-in.) När ni ringer kan ni få tid samma dag, mottagningen är öppen 7.30-16.00. Vi vill fortfarande inte samla för mycket folk på samma plats.
Vår egen “PT” Göran fick jobb på Gotland och lämnade över till Tilde. Hon har haft hand om Utegym och träning i Tessinparken, alltsammans väldigt uppskattat. Fr.o.m. midsommar får hon sommarledigt och ni får fortsätta träna själva.
Gågruppen på måndagar kl. 10.30 fortsätter att gå i sommar. Samling vid monumentet på Karlaplan. Också väldigt uppskattat.

FORTSÄTT VARA RÄDDA OM ER OCH VARANDRA.

HÅLL I, HÅLL UT och HÅLL AVSTÅND.
HA EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR!