Tel: 08 - 661 48 59

Hejsan!

Nu är det snart dags att ta bort alla restriktioner! Nästan på dagen 2 år senare.

Men som ni vet är vi lite försiktiga hos oss så vi behåller de gränser för antal deltagare tills vidare. Vi räknar med att en del av våra medlemmar är sköra och behöver ha möjlighet att komma till oss med det utrymmet vi har. Alla våra medlemmar i de olika aktiviteterna är helt med på detta. Risken finns att nu när restriktionerna släpps att många i samhället blir sjuka. Men nu utan karantän tvång och mer som om det är en vanlig förkylning.

På tisdag nästa vecka startar vår kurs Hållbar Hälsa. Har ni funderat på hur era levnadsvanor hänger ihop med en hållbar hälsa så kan svaret finnas här. Fem tisdagar kl. 13.30. Skynda att boka. Några platser kvar.

Vi håller just nu på att se över våra Hjärtlungräddningsdockor som har vilat ett par år. Vi har  anmälningar fullt för ett kurstillfälle men finns det flera intresserade så anmäl er nu så vi vet hur många tillfällen vi ska planera in under våren. Preliminära datum för HLR utbildning är 22 mars och den 3 maj kl. 14.00.

Trycket har lättat på vår ”PT” Christine och det finns en del tider att boka framöver. Passa på att få ett  eget anpassat träningsprogram så ni kan ladda för ”Beach 2022”.