Tel: 08 - 661 48 59

Hejsan!

Dags för lite nyheter:

Den 27:e oktober, en onsdag, kl. 14.00 ska vi öva fallteknik under överinseende av Anki Nyström, sjukgymnast (det är Anki som har vår utegympa grupp i Tessinparken). Anmälan till mottagningen!

Vi vill fortfarande inte bli för många pga pandemin.

Den 10:e november kommer Sören Berg och pratar om Restless legs. (Det kallades förr för myrkrypningar i benen). ”RLS, sjukdomen som ger rastlösa ben och dålig nattsömn. En vanlig sjukdom som kan ge allvarliga besvär. ”

Träningsrummet och vår ”PT” Christine används mycket och det gör oss väldigt glada. Men det finns tider att boka.

Jag berättade för några att vi fått ett erbjudande att köpa en Crosstrainer till träningsrummet och skulle göra oss av med britsen men det blir inte av. Så ni som brukar använda britsen kan känna er lugna.

Vi har nu haft en kurs i Sömn och en kurs i levnadsvanor. På torsdag är det näst sista eftermiddagen med Hjärnkraft. Alla kurserna har varit otroligt populära och vi planerar nu för hur kursaktiviteterna ska se ut nästa termin. Levnadsvanor kommer att byta namn till Hållbar hälsa – det är ju precis det den handlar om. Känner ni någon som behöver lite motivation för att komma igång med att förändra sin livsstil så puffa lite extra för våra kurser.

Om ni känner att vi saknar någon kurs eller aktivitet som skulle kunna fungera under ÖSF´s namn så hör gärna av er till oss.

Om ni vet redan nu att ni är intresserade av att gå så gör gärna en intresseanmälan. Den är inte bindande men vägledande för oss.

Vi fick en Vibrationsplatta av en medlem men man bör vara upplärd hur den fungerar och ha ett träningsprogram till den. Dessutom ska man vara relativt frisk för att använda den. Så för att det inte ska hända något tokigt hos oss har vi beslutat att den får gå vidare till ett annat hem.

Känner ni någon som vill köpa en vibrationsplatta så skicka dem gärna hit.

Vi har ännu inte fått besked hur många vaccindoser vi får så än går det inte att boka.

Men ni är som vanligt hjärtligt välkomna att höra av er till oss och kom gärna till vårt café på onsdagseftermiddagarna. Och ni vet väl att vår sjukvårdsmottagning fungerar som vanligt?!

Med vänlig hälsning
Agneta