Tel: 08 - 661 48 59

Hejsan i sommarvärmen!

Hoppas att ni alla har haft möjlighet att njuta av den fantastiska värmen vi haft de sista veckorna! Jag trodde att det skulle sluta med det härliga vädret när vi gick på semester men vi har haft tur hittills.

Nu är jag inne ett par dagar för att röja undan lite och skriva till er och berätta om vad som händer i höst.

Vi kommer som vanligt att ha vår sjukvårdsmottagning men pga Covid och de fortsatta restriktionerna så vill vi att ni ringer och bokar tid hos oss. Allt för att det inte ska bli trängsel i väntrummet.

Från och med nästa vecka kan ni komma och använda träningsrummet igen! Glöm inte att boka tiden innan. Utan kostnad för medlemmar. Öppet 8-16. Bokad tid.

Träningsrummet är öppet när mottagningen är bemannad.

Vår doktor Kent kommer till oss men jag har ännu inte datum för när han börjar efter semestern men räknar med honom from september. Återkommer med närmare datum senare.

Välkomna att boka tid för Hälsosamtal med distriktssköterska.

Vår gå´grupp fortsätter promenera i höst! Som vanligt på måndagar.

Nyhet! Varannan vecka ska vi ha våra föreläsningar hoppas vi om restriktionerna tillåter. Och varannan vecka tänkte vi starta café! Hoppas att ni vill komma och ta en fika hos oss! Vi tror att många har ett behov av att träffas. Vi gör det i vår sal med avstånd men med värme.

Levnadsvanor är hur vi lever och allt som påverkar hur vi mår nu och i framtiden. Nu startar vi en kurs i vad man själv kan göra för att må bra.

Hjärnkraft kallar vi en ny satsning på hjärnans välbefinnande! Johan Gustafsson håller i den Det blir både hjärn-gympa och samtal kring hjärndimma mm. En annan form av hjärngympa än den kurs vi haft innan. Tror att det kan bli lite utmaningar för den som vågar.

Anhöriggrupp , Diabeteskurs,Hjärt-lung räddning, Medicinsk Yoga, Medicinsk Qigong, Sömnkurs, Yoga Mindfulness, Läsecirkel

är några av de saker vi räknar med att starta upp under september. På grund av restriktionerna får vi hålla nere antalet så att vi får plats med avstånd.

Vi återkommer!

Ta vara på de sista sommardagarna och njut av värmen som vi hoppas kommer tillbaka.

Men var rädda om er Pandemin är ännu inte över; Håll avstånd och håll ut.

Och slutligen; Kallelsen till årsmötet är snart på väg till era brevlådor. Datumet är 31 augusti och lokalen är Oscars Församlingshem Fredrikshovsgatan 8.

Vi ses snart!