Tel: 08 - 661 48 59

På fredag, den 31/3 kl 08:00 börjar en kurs i Qigong. Qigong passar de flesta som vill få en ökad rörlighet genom lugna rörelser som kan främja andning och mental koncentration. Denna träningsmetod kan hjälpa dig att släppa stress, hitta lugn och ro. Qigong kan även bidra till minskad värk i armar, axlar, rygg och nacke. Välkommen med din anmälan till distriktssköterskorna

Vi vill påminna om att vi bjuder på fika onsdagar kl 14:00 jämna veckor. Nästa tillfälle är den 5/4. Vi ses på föreningen och det ges tillfälle att knyta nya kontakter eller så kommer man med en vän. Oavsett så är ni varmt välkomna!

Den 12/4 har vi föreläsning och då kommer sjukgymnast Anki Nyström och talar om yrsel. Yrsel blir vanligare med åldern och det kan bero på en rad olika saker. Kom och lyssna för att få lära dig mer!

Vi vill även påminna om möjligheten att komma och träna i vårt gym. Idag är det snö utanför fönstret och då är det skönt att istället komma in och röra på sig lite. Det behöver inte vara så komplicerat, man kan cykla lite, kanske lyfta någon hantel, bara man får igång kroppen!

Ring eller mejla oss på:

E-postadress: exp@osjf.se

Tel: 08 – 661 48 59