Tel: 08 - 661 48 59

God Jul och ett Gott Nytt år

tillönskas alla medlemmar i Östermalms sjukvårdsförening.

Även detta år har varit mycket annorlunda och påfrestande på många sätt. Några har kanske varit sjuka i influensa eller till och med i pandemin Covid-19 som fortfarande plågar hela landet med nya varianter.

Nu går vi snart in i ett nytt år med nya möjligheter. Till vår förening ska Ni alltid känna er varmt välkomna för besök per telefon, för besök hos distriktssköterskorna, för fotvård och för råd hos vår läkare.

Dessutom är ni välkomna till möten med andra medlemmar i våra grupper, föreläsningar eller i vårt Café där vi förutom att bjuda på trevlig samvaro också bjuder på kaffe och kaka. För alla aktiviteter tillämpar vi restriktioner för antal deltagare, avstånd mellan deltagare mm tills vidare och så länge smittspridning av coronavirusen pågår.

Vår ambition är att successivt öppna upp fler aktiviteter så fort det är möjligt med hänsyn till risken för smitta. Se våra annonser i lokaltidningen, på vår hemsida och i mejl.

Vi tackar för ert engagemang och för att vi fått ta hand om er under året och vi önskar er hjärtligt välkomna igen på det nya året.

Medlemsavgiften för 2022 är 250 kr och inbetalningskort kommer snart (januari) i din brevlåda.

Hälsningar från styrelsen
och personalen

Rune Nyberg Agneta Lewander
Ordförande Verksamhetsansvarig

Julen hos ÖSF
Vi har öppet några dagar i ”mellan dagarna” för sjukvårdsmottagning samt fotvård, däremot är träningsrummet stängt då. Men det nya året öppnar vi upp rummet för alla som längtar efter en träningsomgång.

Apropå träning så är Anki igång igen i Tessinparken. Idag, torsdag, finns hon där för dem
som vill köra ett pass. Längre ner finns vårens program. Det är nu klart att ringa eller maila och boka det ni vill vara med på. Vänta inte in i det sista – då kan det vara fullt.

I januari kommer inbetalningskortet för det nya året. Ni som redan betalat behöver inte bry er om det. Informationen går ut till alla. Tillsammans med det brevet så kommer det att komma en enkät från vår styrelse. Vi vore alla tacksamma om ni kan fylla i den och skicka tillbaka. Ett frankerat kuvert ska finnas med för returen.
Tack för hjälpen.

Än en gång
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!